Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Και τη φετινή σχολική χρονιά πολλοί μαθητές μας δήλωσαν συμμετοχή τόσο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής “Αριστοτέλης”, όσο και στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής που διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας των μαθητών μας, οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν από τους/τις Φυσικούς του σχολείου μας κ.κ Αργυράκη Ε., Κατέρη Α., Νικηφόρου Σ. και Πρίκα Α., όπως κάθε χρόνο, επιπλέον μαθήματα για τα παιδιά που δήλωσαν συμμετοχή .
Για τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου «Αριστοτέλης» 2020 που διοργανώνει, το Φυσικό Τμήμα του ΕΚΠΑ και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την εκπαίδευση και πραγματοποιείται το Σάββατο 7 Μαρτίου, αλλά και για τον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής που διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών και πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Μαρτίου οι μαθητές μας θα εξεταστούν στο,

15ο ΓΕΛ Αθηνών (Κυψέλης 46 & Παξών, 11362, Αθήνα – τηλ. 210-8236759, τηλ. Και fax. 210-8238552, e-mail: mail@15lyk-athin.att.sch.gr)

Οι υποψήφιοι οφείλουν να βρίσκονται στo Εξεταστικό Κέντρο το αργότερο ως τις 9.00 π.μ Η προσέλευση καθώς και η αποχώρηση των μαθητών μας από τα εξεταστικά κέντρα είναι ευθύνη των γονέων και των κηδεμόνων τους.
Οι μαθητές πρέπει και να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Επίσης πρέπει να έχουν μαζί τους γεωμετρικά όργανα και επιστημονικό υπολογιστή τσέπης καθώς η χρήση κινητών τηλεφώνων δεν επιτρέπεται.
Η διεύθυνση του σχολείου μας και οι διδάσκοντες του μαθήματος της Φυσικής, εύχονται ολόψυχα επιτυχία σε όλους τους μαθητές μας που θα συμμετέχουν.
Εκ της διευθύνσεως του 2ου Πειραματικού Λυκείου Αθηνών

Πανελλήνιος διαγωνισμός Φυσικής