ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΕ – Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή – Παρουσίαση από επιστημονικούς συνεργάτες του ΕΑΑ

Δελτίο τύπου για την συζήτηση με θέμα το Περιβάλλον και την Κλιματική αλλαγή με τους επιστημονικούς συνεργάτες του ΕΑΑ κ. Μαραγκό και κ. Θεοδωρόπουλο.

Το 2ο Πρότυπο ΓΕ.Λ Αθηνών υποδέχεται επιστημονικούς συνεργάτες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Τους επιστημονικούς συνεργάτες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) κ. Δ. Μαραγκό και κ. Γ. Θεοδωρόπουλο υποδέχεται το 2ο Πρότυπο ΓΕΛ Αθηνών την Παρασκευή στις 6… Περισσότερα »Το 2ο Πρότυπο ΓΕ.Λ Αθηνών υποδέχεται επιστημονικούς συνεργάτες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Ευρωπαϊκές Ημέρες Νεολαίας – Ελευσίνα, 7 Μαΐου και Ζάππειο, 8 Μαΐου

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης και την ανακήρυξη του 2022 ως Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας, το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής… Περισσότερα »Ευρωπαϊκές Ημέρες Νεολαίας – Ελευσίνα, 7 Μαΐου και Ζάππειο, 8 Μαΐου

Το σχολείο μας στην 43η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων

Από την Παρασκευή, 15 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 η μαθήτρια Χριστίνα Ροδιά και ο μαθητής Αλέξανδρος Σκαρόπουλος της Α’ Λυκείου του… Περισσότερα »Το σχολείο μας στην 43η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων

Διαδικτυακή συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή κ. Πέτρο Κόκκαλη – Δελτίο τύπου

Την Παρασκευή 15/04 οι υποψήφιοι και υποψήφιες του junior Ambassadors  του 2ου Πρότυπου ΓΕ.Λ. Αθηνών συνάντησαν διαδικτυακά τον Ευρωβουλευτή κ. Πέτρο Κόκκαλη. Περισσότερα διαβάστε εδώ.

Διαδικτυακή συζήτηση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,κο Μαργαρίτη Σχοινά.

Το 2ο Πρότυπο ΓΕΛ Αθηνών συμμετέχει σε διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνει το 4ο ΓΕΛ Σερρών με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κο Μαργαρίτη Σχοινά, την… Περισσότερα »Διαδικτυακή συζήτηση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,κο Μαργαρίτη Σχοινά.

Διαδικτυακή συνάντηση με την Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου κα. Γκασούκα Μαρία.

Το 2ο Πρότυπο ΓΕΛ Αθηνών συμμετέχει σε διαδικτυακή συνάντηση που διοργανώνει το 1ο Πρότυπο ΓΕΛ Αθηνών-Γεννάδειο στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» με… Περισσότερα »Διαδικτυακή συνάντηση με την Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου κα. Γκασούκα Μαρία.

Δελτίο τύπου – Διαδικτυακή συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδημούλη.

Αμφιθέατρο Σχολείου – Διαδικτυακή συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Δημήτρη Παπαδημούλη. Την Πέμπτη 24/02/2022 το σχολείο μας είχε την τιμή και την χαρά… Περισσότερα »Δελτίο τύπου – Διαδικτυακή συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδημούλη.

Διαδικτυακή συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδημούλη.

Το 2ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αθηνών και το 4ο ΓΕΛ Σερρών σας προσκαλούν σε διαδικτυακή συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Δημήτρη Παπαδημούλη,… Περισσότερα »Διαδικτυακή συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδημούλη.

Δελτίο τύπου – Συνάντηση των μαθητών του σχολείου μας με τον Ευρωβουλευτή κ. Κώστα Αρβανίτη.

Οι μαθητές του σχολείου μας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”, είχαν τη χαρά να υποδεχθούν και να συνομιλήσουν με τον Ευρωβουλευτή… Περισσότερα »Δελτίο τύπου – Συνάντηση των μαθητών του σχολείου μας με τον Ευρωβουλευτή κ. Κώστα Αρβανίτη.

Ο Ευρωβουλευτής κος Κώστας Αρβανίτης στο 2ο Πρότυπο ΓΕΛ Αθηνών.

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, και ώρα 11:00 μ.μ.-13:00, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Πρότυπου Γενικού Λυκείου Αθηνών, μέλη του Προγράμματος «Σχολεία-Πρέσβεις του… Περισσότερα »Ο Ευρωβουλευτής κος Κώστας Αρβανίτης στο 2ο Πρότυπο ΓΕΛ Αθηνών.