Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Και τη φετινή σχολική χρονιά πολλοί μαθητές μας δήλωσαν συμμετοχή στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης.

Για τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου«Αριστοτέλης» 2019 που διοργανώνει, το Φυσικό Τμήμα του ΕΚΠΑ και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την εκπαίδευση και πραγματοποιείται το Σάββατο 13 Απριλίου, οι μαθητές μας θα εξεταστούν στο:
3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου, (Ηρώων Πολυτεχνείου 3, Ζωγράφου-15773, τηλέφωνο και φαξ: 210-7705796, e-mail: mail@3gym-zograf.att.sch.gr).

Για όσους προσέλθουν με Λεωφορείο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία 622 και 235 και να αποβιβαστούν στην στάση Γαρδένια στου Ζωγράφου. Το εξεταστικό κέντρο βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντα. Οι υποψήφιοι οφείλουν να βρίσκονται στα Εξεταστικά Κέντρα το αργότερο ως τις 8.45 π.μ. Η προσέλευση καθώς και η αποχώρηση των μαθητών μας από τα εξεταστικά κέντρα είναι ευθύνη των γονέων και των κηδεμόνων τους.

Παράλληλα το σχολείο έχει ορίσει συναδέλφους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα της Φυσικής, με αρμοδιότητα την υποδοχή των μαθητών μας έξω από τα αντίστοιχα εξεταστικά κέντρα των διαγωνισμών και την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας χρειαστούν σχετικά με τη διαδικασία της εξέτασης. Η διεύθυνση του σχολείου μας, εύχεται ολόψυχα επιτυχία σε όλους τους μαθητές μας που θα συμμετέχουν.

Εκ της διευθύνσεως του 2ου Πειραματικού Λυκείου Αθηνών

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου “Αριστοτέλης” 2019