ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εκλογές του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

H τριμελής εφορευτική επιτροπή, που συγκροτήθηκε για να οργανώσει τις εκλογές ανάδειξης ΔΣ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, προκηρύσσει εκλογές που θα διενεργηθούν την Πέμπτη… Περισσότερα »Εκλογές του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 – 2022

Στους συνδέσμους που ακολουθούν θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την υποβολή Αίτησης – Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2021 – 2022. Εγκύκλιος… Περισσότερα »Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 – 2022

5η παράσταση: “Φάρμα των ζώων”

5η παράσταση: κρατήστε την ημερομηνία:   Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2021, 19.30, 12 ευρώ το εισιτήριο,   “Φάρμα των ζώων” στο Εθνικό θέατρο σε σκηνοθεσία Άρη… Περισσότερα »5η παράσταση: “Φάρμα των ζώων”

4η παράσταση: Ιστορίες HD – από την ομάδα Playback Ψ

Η επόμενη παράσταση σας εγγυώμαι ότι θα αποτελέσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία: “Playback theater” ή αλλιώς θέατρο όπου δεν υπάρχει έτοιμο έργο, αλλά η παράσταση στήνεται επί… Περισσότερα »4η παράσταση: Ιστορίες HD – από την ομάδα Playback Ψ

Συμμετοχή του σχολείου μας σε διαγωνισμό μετάφρασης.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου το σχολείο μας συμμετείχε σε διαγωνισμό μετάφρασης, που διοργανώθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης Αθήνας, στα πρότυπα του μεταφραστικού διαγωνισμού Juvenes… Περισσότερα »Συμμετοχή του σχολείου μας σε διαγωνισμό μετάφρασης.

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ τους ΑΡΡΕΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2004 (ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ 31-03-2022)

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε την Πρόσκληση Στρατευσίμων Κλάσης 2025 (Γεννημένων το έτος 2004) στις Στρατολογικές Υπηρεσίες για Κατάθεση Δελτίου Απογραφής.

Συμμετοχή στο διαγωνισμό Euroscola της 12ης Νοεμβρίου 2021.

Δεκατέσσερις μαθητές του 2ου Πρότυπου ΓΕ.Λ Αθηνών συμμετέχουν στη Euroscola της 12ης Νοεμβρίου 2021 (ώρες: 10:30-12:30), με θέμα: “The EU in the world”. Μπορείτε να… Περισσότερα »Συμμετοχή στο διαγωνισμό Euroscola της 12ης Νοεμβρίου 2021.

Ενημέρωση για υποδοχή γονέων.

Σας ενημερώνουμε ότι οι ώρες υποδοχής γονέων από τους διδάσκοντες/ουσες είναι κάθε φορά σημειωμένες στο ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα με χρώμα. Επίσης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι κάθε φορά που επισκέπτεσθε το σχολείο πρέπει να κρατάτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test 48 ωρών.

Απολογισμός της συμμετοχής του σχολείου μας στην ΚΕ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων – Δελτίο τύπου.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε το Δελτίο τύπου για τον απολογισμό της συμμετοχής του σχολείου μας στην ΚΕ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων. Το… Περισσότερα »Απολογισμός της συμμετοχής του σχολείου μας στην ΚΕ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων – Δελτίο τύπου.