Οδηγίες και Πρόγραμμα Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α), ακαδημαϊκού έτους 2024-2025

Οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024. Δείτε τις λεπτομερείς οδηγίες και το πρόγραμμα στη συνημμένη εγκύκλιο.

Υποβολή δικαιολογητικών για τη χορήγηση Βεβαίωσης Πανελλήνιας Σχολικής Αθλητικής Νίκης για τους σχολικούς αγώνες 2022-2023 από την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

ΥΠΑΙΘΑ, Αρ. Πρωτοκόλλου: 113240/Δ5/10 Οκτωβρίου 2023 Υποβολή δικαιολογητικών για τη χορήγηση Βεβαίωσης Πανελλήνιας Σχολικής Αθλητικής Νίκης για τους σχολικούς αγώνες 2022-2023 Έχοντας υπόψη τη διάταξη της περιπτ. δ της παραγρ. 4 του άρθρου 35 του Π.Δ. 18/2018 (Α΄31), όπως ισχύει,

Εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Για την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στις σχολές, τα Τμήματα και τις εισαγωγικές κατευθύνσεις τμημάτων των Πανεπιστημίων και των Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και Α.Σ.Τ.Ε., συμπεριλαμβανομένων των Σ.Ε.Φ.Α.Α- Τ.Ε.Φ.Α.Α, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 εφαρμόζονται οι διατάξεις της συνημμένης εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων

Η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Α’ ΑΘΗΝΑΣ

Η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Α’ ΑΘΗΝΑΣ και οδεύει προς την β’ φάση για τον πρωταθλητή Αττικής. Μετά την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου που παρά το υψηλό επίπεδο των ομάδων έφτασε τελικό Α’ Αθήνας, ήρθε η σειρά της ομάδας Καλαθοσφαίρισης κοριτσιών, η οποία κέρδισε στον τελικό με το 5ο Λύκειο Βύρωνα με σκορ 26-16.

Μεγάλη επιτυχία για τις μπασκετικές γαζέλες. Με ανατροπή προκρίθηκαν στον τελικό.

Μετά τη σαρωτική νίκη της ομάδας μπάσκετ κοριτσιών επί του 17ου ΓΕΛ Αθηνών τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 με σκορ 30-23, η ομάδα μας νίκησε και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου το 3ο ΓΕΛ Δάφνης με σκορ 24-23 και προκρίθηκε στον τελικό. 

Αποκλείστηκε η ομάδα μπάσκετ αγοριών στον νοκ άουτ αγώνα του ημιτελικού. Ηττήθηκε όμως;

Η ομάδα μας ξεκίνησε ορεξάτη το παιχνίδι και παρουσίασε καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο. Η μαχητικότητά της και η περιφερειακή της άμυνα την κρατούσαν συνέχεια μέσα στο παιχνίδι. Αλλά όσο σκληρή και αν είναι η ομάδα μας, στο τέλος της τέταρτης περιόδου έμεινε από σωματικές και ψυχικές δυνάμεις και ηττήθηκε με σκορ 32-36 επί του 6ου ΓΕΛ Αθηνών.

Προσοχή δεν είναι Πρωταπριλιά!!! Η ομάδα μας προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό ποδοσφαίρου στην ιστορία του σχολείου!!!

Η ομάδα μας καλπάζει για το τρόπαιο καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό ποδοσφαίρου στην ιστορία του σχολείου!!!

Επική νίκη (36 – 26) της ομάδας μπάσκετ στο δεύτερο αγώνα της με το 3ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Επική νίκη (36 – 26) σημείωσε η ομάδα μπάσκετ μας στο δεύτερό της αγώνα επί του 3ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας. Μπορεί τα γκολ να γοητεύουν τους περισσότερους, αλλά και τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ μας χαρίζουν σε όλο το σχολείο όμορφες επιτυχίες.

Η επέλαση του χιονιά σταμάτησε η προέλαση όμως της ποδοσφαιρικής μας ομάδας συνεχίζεται!!!

 Σε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα ομολογουμένως, το 2ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου, η ομάδας μας απέδειξε σήμερα, ακόμα και στους πιο δύσπιστους ότι έχει το προφίλ του πρωταθλητή! Είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες της Α’ Αθήνας !

Φιλικός αγώνας πετοσφαίρισης – 1ο vs 2o Πειραματικό ΓΕΛ Αθηνών

Φιλικός αγώνας πετοσφαίρισης – 1ο vs 2o Πειραματικό ΓΕΛ Αθηνών

Η ομάδα πετοσφαίρισης κοριτσιών του σχολείου μας πραγματοποίησε φιλικό αγώνα με το 1ο Πειραματικό ΓΕΛ Αθήνας την Τετάρτη 04/02/2019 στον “Τάφο του Ινδού”. Η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 σετ της ομάδας του 1ου Πειραματικού (25-11, 25-23, 15-13).

Back 2 back Champs η ομάδα καλαθοσφαίρισης!!!!

Back 2 back Champs η ομάδα καλαθοσφαίρισης!!!!

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης αγοριών του σχολείου μας στο πλαίσιο της Α΄ Φάσης των Πανελληνίων σχολικών αγώνων ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στην Α΄ περιοχή της Αθήνας για δεύτερη συνεχόμενη φορά! Η ομάδα μας επικράτησε στον μεγάλο τελικό της αντίστοιχης του 1ου ΓΕΛ Υμηττού με 48-45 την Τρίτη (12/3/2019). Η ομάδα μας στη Β΄Φάση των Πανελληνίων σχολικών αγώνων θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της Δυτικής Αττικής τη Δευτέρα 18/3. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Στον Μεγάλο Τελικό της Α΄ Αθήνας η ομάδα καλαθοσφαίρισης!!

Στον Μεγάλο Τελικό της Α΄ Αθήνας η ομάδα καλαθοσφαίρισης!!

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης αγοριών του σχολείου μας στο πλαίσιο της Α΄ Φάσης των Πανελληνίων σχολικών αγώνων προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό στην Α΄ περιοχή της Αθήνας. Η ομάδα μας επικράτησε στον ημιτελικό της αντίστοιχης του 1ου ΓΕΛ Ζωγράφου με 42-31 την Πέμπτη (7/3/2019). Η ομάδα μας φτάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό της Α΄Αθήνας όπου θα αντιμετωπίσει το 1ο ΓΕΛ Υμηττού.

Στη φάση των 16 η ομάδα καλαθοσφαίρισης

Στη φάση των 16 η ομάδα καλαθοσφαίρισης

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης αγοριών του σχολείου μας στο πλαίσιο της ΄Α Φάσης των Πανελληνίων σχολικών αγώνων προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες στην Α΄ περιοχή της Αθήνας. Η ομάδα μας επικράτησε των αντίστοιχων του 8ου ΓΕΛ Αθηνών με 53-30 στις 21/2/2019 και του 5ου ΓΕΛ Ζωγράφου με 54-40 (φάση των 32) στις 28/2/2019. Με αυτές τις νίκες προκρίθηκε στη φάση των 16.

Φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης – θετικά μηνύματα

Φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης – θετικά μηνύματα

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας πραγματοποίησε φιλικό αγώνα με το 1ο Πειραματικό ΓΕΛ Αθηνών στο πλαίσιο προετοιμασίας για τους επερχόμενους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες. Ο αγώνας διεξήχθη στον “Τάφο του Ινδού”. Η ομάδα μας χρησιμοποίησε διάφορα σχήματα και διαθέτοντας πλουραλισμό στην επίθεση (10 παίκτες σκόραραν) επικράτησε της αντίστοιχης του 1ου Πειραματικού με σκορ 75-45 .

Με το δεξί η νέα χρονιά-Παγκόσμια νίκη ο Θηβαίος (Β2)

Με το δεξί η νέα χρονιά-Παγκόσμια νίκη ο Θηβαίος (Β2)

Ο μαθητής του Β2 Θηβαίος Δημήτριος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα Sambo-Judo που διεξήχθη στο Oryol της Ρωσίας στις 23-24 Αυγούστου 2018 στην κατηγορία των 72 κιλών. Ευχόμαστε ολόψυχα στον μαθητή Θηβαίο ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ