Πρωτιά της ομάδας του σχολείου μας στον τοπικό διαγωνισμό EUSO

euso2015Οι μαθήτριες Άγγλου Ισιδώρα, Αυγερινού Σοφία, Ξυνού Ευαγγελίακαι Παπαζώτου Δήμητρα πρώτευσαν στον τοπικό προκριματικό διαγωνισμό EUSO που διοργάνωσε το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Αμπελοκήπων το Σάββατο 6-12-2014.

Εκτός από την 1η θέση στο σύνολο της βαθμολογίας, οι μαθήτριές μας κατέλαβαν την 1η θέση στο μάθημα της Φυσικής (98/100) και την 1ηθέση στο μάθημα της Χημείας (97/100).

Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός εργαστηριακών δεξιοτήτων στα μαθήματα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας θα διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου 2015 στο ΕΚΦΕ Αιγάλεω για την επιλογή ομάδας μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 13η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών ? European Union Science Olympiad ? EUSO 2015. Η ομάδα αυτή μαζί με την ομάδα που θα επιλεγεί από την βόρεια Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία από τις 26 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2015.

Καλή επιτυχία!

Την ομάδα προετοίμασαν για το διαγωνισμό οι καθηγητές: Κατέρης Αλέξανδρος (Φυσική), Τζαμαλής Παύλος (Φυσική), Σάλτα Κατερίνα (Χημεία), Σκεπετάρη Μαρία (Βιολογία) και Τσορτέκη Φρατζέσκα (Βιολογία).