tsoukosΜε χαρά σας ενημερώνουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου ο γυμναστής του σχολείου μας κ. Θανάσης Τσούκος είναι ο νέος Γυμναστής της Εθνικής ομάδας Πετοσφαίρισης Ανδρών.

Ο κ. Τσούκος, έχει κατακτήσει αρκετές φορές την κορυφή ως αθλητής, ενώ ως προπονητής ανέδειξε την αθλήτρια στίβου Νατάσα Φουτζιτζίδου. Μετράει στο ενεργητικό του οκτώ πανελλήνιες νίκες στο άλμα εις ύψος, στην κατηγορία παμπαίδων, παίδων, ανδρών, αλλά και δύο διακρίσεις στο έπταθλο. Ως προπονητής έχει 21 πανελλήνιες και παγκύπριες διακρίσεις στο άλμα και στα σύνθετα αγωνίσματα (άλμα εις μήκος, άλμα εις ύψος, τριπλούν), καθώς επίσης στο έπταθλο κλειστού στίβου, στο δέκαθλο ανοικτού στίβου ανδρών και στο πένταθλο κλειστού στίβου γυναικών.

Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς, οι κόποι του ανταμείβονται, με την ανάληψη θέσης γυμναστή της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ.

Του ευχόμαστε δύναμη στα νέα του καθήκοντα και πολλές επιτυχίες.

Σχετικά:
http://greekvolley.com/new/index.php/component/k2/item/32258-o-thanasis-tsoukos-gimnazi-tin-ethniki-andron.html
http://www.axortagos.gr/stin-ethniki-omada-volei-o-sirianos-gimnastis-thanasis-tsoukos-ekane-to_2.html
http://cyclades24.gr/index.php/component/k2/item/9107-ethniki-omada-bolley-tsoukos-thanasis
http://www.koinignomi.gr/news/athlitismos/voley/2013/12/19/einai-megali-timi-ayti-gia-mena.html
http://www.syros-sports.gr/component/k2/volley-e8niki-tsoukos
http://cyclades24.gr/index.php/component/k2/item/9131-proti-tsoukou-ethniki
http://sportcyclades.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=10910%3A%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%BF&Itemid=177

Ο γυμναστής του σχολείου μας κ. Θανάσης Τσούκος, ο νέος Γυμναστής της Εθνικής ομάδας Πετοσφαίρισης Ανδρών