Εργασίες για το μάθημα της Χημείας

Οι μαθητές της Α και Γ Λυκείου, μπορούν να αναζητήσουν στην eclass (Μυλωνά Αναστασία και Λίτινας Ηρακλής) τις εργασίες που προτείνονται για την τρέχουσα εβδομάδα.

Ενεργοποίηση λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Καλούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου να ενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, συνδεόμενοι είτε στην e-class είτε στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Διδακτικό υλικό μαθημάτων για την εβδομάδα από 5 έως 9 Οκτωβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι, με δεδομένη τη σημασία που δίνουμε όλοι και όλες στον μορφωτικό ρόλο του σχολείου και με στόχο την εξασφάλιση της συμμετοχής όλων των μαθητών/τριών στη μαθησιακή διαδικασία, εφαρμόζουμε προσωρινά στο σχολείο την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση αναρτώντας στην e-class το διδακτικό υλικό των μαθημάτων της τρέχουσας εβδομάδας.

Μαθήματα Αγγλικών στην e-class από την καθηγήτρια κ. Αννα Χαϊδεμενάκου

Τα μαθήματα Αγγλικών της καθηγήτριας κ. Αννας Χαϊδεμενάκου, για τα τμήματα στα οποία διδάσκει, είναι διαθέσιμα με εγγραφή στην e-class.

Νέο μάθημα στην e-class από την καθηγήτρια Βασιλική Κοντογεωργάκου

Θουκυδίδη Περικλέους Επιτάφιος (EL22279). Το μάθημα είναι ανοιχτό με εγγραφή και είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση: https://eclass.sch.gr/courses/EL22279/

Μαθήματα στην e-class: Αρχαία Ελληνικά Προσανατολισμού Γ΄ Λυκείου και Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία Γ΄ Λυκείου (Βίκυ Κοντογεωργάκου)

Ενημερώνουμε στους μαθητές και τις μαθήτριες ότι στην Ηλεκτρονική Τάξη του σχολείου μας είναι διαθέσιμα μαθήματα με διδάσκουσα την κ. Βίκυ Κοντογεωργάκου .

Λογαριασμοί στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Όσοι μαθητές για οποιονδήποτε λόγο δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται τα στοιχεία τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο μπορούν να απευθύνονται στον κ. Καρύδη στο σχολείο ή να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση spykarydis@sch.gr.

Λογαριασμοί στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Ενημερώνουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης του σχολείου που δεν είχαν ανοίξει λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ότι έχουν ανοιχθεί και ενεργοποιηθεί οι λογαριασμοί τους.
Οι παραπάνω παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Μέσκο και τον κ. Καρύδη για να λάβουν τα usernames και passwords που αφορούν τον λογαριασμό τους.

Μαθήματα Ιστορίας, Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας της κ. Τζαβελοπούλου, στην e-class

Ενημερώνουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες (και αντιστρόφως τις μαθήτριες και τους μαθητές) του σχολείου μας ότι έχουν δημιουργηθεί τα ακόλουθα νέα μαθήματα στην e-class, ανοικτά με εγγραφή:

Υπενθύμιση

Οι μαθητές που παρακολουθούν μαθήματα ασύγχρονης εκπαίδευσης, μέσω της Ηλεκτρονικής Τάξης, θα πρέπει να επισκέπτονται τακτικά τις σελίδες των μαθημάτων τους, στις οποίες αναρτάται νέο υλικό.
Ειδικά για τα μαθήματα στα οποία απαιτείται εγγραφή, οι μαθητές οφείλουν επίσης να ελέγχουν την αλληλογραφία τους στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση του σχολικού δικτύου ([username]@sch.gr), όπου αποστέλλονται οι ανακοινώσεις των μαθημάτων.

Επισήμανση για την e-class

Θα θέλαμε να επισημάνουμε στους μαθητές και στις μαθήτριες ότι με τον λογαριασμό τους στο ΠΣΚ και τη σύνδεσή τους στην Ηλεκτρονική Τάξη, αποκτούν πρόσβαση στο σύνολο των εργαλείων που παρέχει η συγκεκριμένη εφαρμογή, ειδικά στα μαθήματα εκείνα τα οποία παρέχονται με εγγραφή.

Ενημέρωση μαθημάτων στην e-class

Γνωρίζουμε στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, ότι τα διαθέσιμα μαθήματα στην Ηλεκτρονική τάξη, ανανεώνονται συνεχώς είτε με την προσθήκη νέων είτε με την ανάρτηση νέου υλικού.

Ηλεκτρονική τάξη

Στον λογαριασμό του σχολείου μας στην Ηλεκτρονική τάξη (e-class) υπάρχουν διαθέσιμα μαθήματα για τους μαθητές/μαθήτριες και των τριών τάξεων. Ο κατάλογος των διαθέσιμων μαθημάτων εμπλουτίζεται συνεχώς.