Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης Γονέων-Κηδεμόνων

Δεδομένης της έλλειψης ισχύοντος ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (από το 2019), ομάδα γονέων παιδιών της Α΄ τάξης, μετά τη συνάντηση – ενημέρωση γονέων Α΄ τάξης που έγινε στο σχολείο την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, προτείνουν τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης γονέων

Εκλογές του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

H τριμελής εφορευτική επιτροπή, που συγκροτήθηκε για να οργανώσει τις εκλογές ανάδειξης ΔΣ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, προκηρύσσει εκλογές που θα διενεργηθούν την Πέμπτη 09-12-2021 και την Πέμπτη 16-12-2021 κατά το διάστημα από τις 09:30 έως τις 13:00 στον

Ανακοίνωση του Συλλόγου για την κατάληψη του σχολείου

Παρέμβαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, με αφορμή την κατάληψη του σχολείου από τους μαθητές, και τοποθέτηση απέναντι στα αιτήματα των μαθητών και τη γενικότερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τη φετινή σχολική χρονιά.

Νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Διοικητικό Συμβούλιο:  Πρόεδρος Αγγελική Μαργαριτίδου 6944 909519Αντιπρόεδρος Εμμανουήλ Βερτζώνης 6948 833770Γραμματέας Βασιλική Κωστάκη 6980 558575Ταμίας Βασίλειος Μήτσης 6932 983146Μέλη Μαρία Βέγκου 6936 092989Τίμος Φάνης 6978 999391 Σχετικά με την ημέρα και ώρα των μηνιαίων ανοικτών συνεδριάσεων του Δ.Σ. θα ακολουθήσει

Σύλλογος Γονέων-κηδεμόνων – Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,
σας κοινοποιούμε το κάλεσμα της “Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής”, στο μαθητικό συλλαλητήριο της 01.10.2020, ώρα 12:00, στα Προπύλαια και σας γνωρίζουμε ότι ο σύλλογός μας θα συμμετάσχει.

Πρόσκληση σε ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής σας προσκαλεί στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση με θέμα: “Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ: Ενημέρωση για την πανδημία COVID-19-Μέρος Β΄”

Ανακοίνωση σχετικά με την απευθείας μετάδοση μέσω διαδικτύου της παράδοσης των μαθημάτων

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αναφορικά με την απευθείας μετάδοση της παράδοσης των μαθημάτων μέσω διαδικτύου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Γ.Μ.Ε.)

Ανακοίνωση της Ανώτατης συνομοσπονδίας γονέων μαθητών Ελλάδας, για το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το σχετικό αρχείο ΕΔΩ.

ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ

Mετά την ολοκλήρωση και της τρίτης φάσης τοποθετήσεως των αναπληρωτών καθηγητών, φαίνεται ότι καλύφθηκαν τα σημαντικά κενά που είχαμε μέχρι την περασμένη εβδομάδα.
Συνεπώς, σύντομα θα οριστικοποιηθεί και το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, κάτι που γνωρίζουμε ότι δυσκολεύει ακόμα τα παιδιά μας.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς,
στηρίζουμε την απόφαση των παιδιών μας να απέχουν σήμερα από τα μαθήματά τους, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη επί δύο μήνες έλλειψη καθηγητών.

Ανοικτή συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων : Τετάρτη 6 Νοεμβρίου

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ανοικτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τον μήνα Νοέμβριο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06.11.2019 και ώρα 18:00.

Κινητοποίηση Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής

Αγαπητοί γονείς,
σας καλούμε στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής, αύριο Τρίτη 05.11.2019, ώρα 14:00, στο Υπουργείο Παιδείας, σχετικά με τις κενές ώρες διδασκαλίας.