ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 2ουΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΙ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΕΩΝ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

Αγαπητοί Γονείς,
Την περσινή χρονιά, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Α΄Αθήνας λειτούργησε στο σχολείο μας «Εργαστήρι Γονέων» με συντονίστρια την Υπεύθυνη του Σ.Σ.Ν. κ. Σοφία Κολοκυθά.
Πραγματοποιήθηκαν τρεις συναντήσεις με θέματα την επικοινωνία γονιών και παιδιών, το γονεικό μας ρόλο και το άγχος των εξετάσεων. Οι συναντήσεις ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικές και γι αυτό υπάρχει αμοιβαία διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία.

Στο πλαίσιο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι για τη σχολική χρονιά 2016-17 οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στον χώρο του σχολείου μας, μία φορά τον μήνα (πιθανόν την πρώτη Τρίτη ή Τετάρτη κάθε μήνα), στις 6:00 μ.μ. και θα διαρκούν τρεισήμισι ώρες. Η θεματολογία θα είναι ανάλογη και το κάθε θέμα θα το αποφασίζουμε από κοινού, πιθανόν στο τέλος κάθε συνάντησης. Επειδή στόχος είναι μας είναι οι συναντήσεις αυτές να λειτουργήσουν ως διαδραστική διαδικασία και συζήτηση και όχι ως διδακτικός μονόλογος, κρίνεται απαραίτητη η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον προσδιορισμό του αριθμού των συμμετεχόντων. Προς τούτο, παρακαλούμε να αποστείλετε στο e-mail της Γραμματέως του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Νατάσσας Αλεξανδράκη, alexandrakinatassa@gmail.com, το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τυχόν σχόλιά σας, το αργότερο μέχρι την ΚΥΡΙΑΚΗ 6.11.2016.

Ευχαριστούμε πολύ και καλή σχολική χρονιά.

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων. Συνεργασία με Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Α΄ Αθήνας