Ο Όμιλος ?Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα?, με τη μαθητική εικονική επιχείρηση ?Teens? Info Initiative?, συμμετείχε στην Έκθεση Μαθητικών Εικονικών Επιχειρήσεων (Trade Fair) Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 01.04.2016 στο Εμπορικό κέντρο Τhe Mall Athens.

Στο πλαίσιο της εικονικής επιχείρησης οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ομίλου παρουσίασαν την επιχείρησή τους. Για το σχολικό έτος 2015-16 το αντικείμενο της εικονικής επιχείρησης του Ομίλου ήταν η δημιουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που απευθυνόταν σε νέους/εφήβους, πρωτίστως σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Σκοπός είναι, μέσω της πλατφόρμας, να προσφέρουν ενημέρωση σε θέματα της επικαιρότητας, που συμβαίνουν στην Αθήνα και που ενδιαφέρουν τους εφήβους/μαθητές: πολιτιστικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά, αθλητικά, κλπ.

Εκτός από την ενημέρωση υπάρχει ανταλλαγή πληροφοριών και κριτική, συνεντεύξεις και απόψεις για θέματα που ενδιαφέρουν τους νέους αυτής της ηλικίας.

Επίσης, για τη συμμετοχή στην έκθεση, τα μέλη του Ομίλου δημιούργησαν αφίσες και διαφημιστικά φυλλάδια.

Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες που παρευρέθηκαν στην έκθεση χάρηκαν τη συμμετοχή τους και τη γνωριμία με μαθητές των άλλων σχολείων.

omilos-epixeirimatikotitas-s

bandicam 2016-03-28 16-15-50-150 bandicam 2016-03-29 19-33-12-948

Συμμετοχή του Ομίλου ?Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα? στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση 2016