20151223_101946Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, διοργανώθηκε στο σχολείο εκδήλωση με κεντρικό θέμα τον «Άλλο» (τον πρόσφυγα, τον μετανάστη, τον άστεγο).Για τους πρόσφυγες μίλησε ο μελετητής του προσφυγικού κ. Απόστολος Φωτιάδης, για το περιοδικό «Σχεδία» ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Ζωνάκης και για τον «Χριστό των φτωχών και των προσφύγων» ο π. Αλέξανδρος Καραΐσκος, εφημέριος στην Κοίμηση της Θεοτόκου, Άνω Γλυφάδας. Την πρωτοβουλία και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο καθ. Μιχάλης Πάγκαλος.

Παράλληλα προβλήθηκαν οι ακόλουθες τρεις ταινίες: «Μια υπέροχη ζωή» του Φράνκ Κάπρα 1946. «Το Κινούμενο Κάστρο» Γιαπωνέζικη ταινία,του Χαγιάο Μιγιαζάκι, Animation 2004. «Καρυοθραύστης» του Αντρέι Κοτσαλόφσκι. Τη διοργάνωση των προβολών είχε η κινηματογραφική λέσχη του Ομίλου Κινηματογράφου, με υπεύθυνους τους καθ. Βασίλη Καρκάνη, Δημήτρη Κοπανά, Σοφία Κουρουτσίδου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>