Ζ΄ & Η΄Ενδοσχολικός Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής «Δημήτρης Αρμάος», Βραβευμένα έργα, Αθήνα 2019, σ. 140, 14Χ21εκ., ISBN 978-960-99433-4-5.

Στον παρόντα τόμο συγκεντρώνονται τα βραβευμένα έργα δύο διαγωνισμών, του Ζ΄ (σχολ. έτους 2017-2018) και του Η΄ (σχολ. έτους 2018-2019), κατανεμημένα ανά κατηγορία. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συλλογή, καθώς στα έργα τους οι νέοι λογοτέχνες αγγίζουν πολλές και διαφορετικές πτυχές της ανθρώπινης κατάστασης και εκφράζουν τις ευγενικές αγωνίες και ανησυχίες τους στη ζωή. Τα κείμενά τους είναι αψευδείς μάρτυρες των προβληματισμών, της κριτικής αλλά και της στάσης τους απέναντι σε ποικίλα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, τις σχέσεις με τους γονείς και τους φίλους, τον έρωτα, τραγικά συμβάντα, τον πόλεμο, την ανασφάλεια της εφηβείας, υπαρξιακές αναζητήσεις, την ανθρωπιά, τις εξαρτήσεις, το παιχνίδι ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, συνειδησιακά διλήμματα κ.ά.
Η έκδοση πραγματοποιήθηκε χάρη στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου διδασκόντων και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά και από τη θέση αυτή.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο και σε ηλεκτρονική μορφή. Μπορείτε να το δείτε επιλέγοντας στο εξώφυλλο παραπάνω ή τον ακόλουθο σύνδεσμο: Ζ΄ & Η΄Ενδοσχολικός Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής «Δημήτρης Αρμάος», Βραβευμένα έργα.

__________

Νέο βιβλίο: Ζ΄ & Η΄Ενδοσχολικός Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής «Δημήτρης Αρμάος», Βραβευμένα έργα