logo_psycΓια πρώτη χρονιά στο σχολείο μας λειτουργεί ο Όμιλος Ψυχολογίας, ερχόμενος να δώσει μια νέα νότα στους ήδη υπάρχοντες ομίλους.
Με τη βοήθεια δύο συνεργατών-ψυχολόγων, της κ. Ναταλίας Τζοβάρα και της κ. Αύρας Βαζαίου, οι μαθητές που απαρτίζουν αυτόν τον όμιλο, ενημερώνονται για διάφορα θέματα σχετικά με την ψυχολογία, θέτουν τους προβληματισμούς τους, συζητάνε, δρουν, καταλήγουν σε συμπεράσματα και όλα αυτά, μέσα σε ένα κλίμα ομαδικότητας και αλληλοσεβασμού.
Οι υπεύθυνες καθηγήτριες του ομίλου είναι η κυρία Καραδήμα Δήμητρα και η κυρία Αλεξάνδρου Άννα (φιλόλογοι).
Ο όμιλος λειτουργεί κάθε Πέμπτη, στις 14:15 (μετά το πέρας των μαθημάτων).
Οι διαχειριστές της σελίδας του Ομίλου Ψυχολογίας στο facebook (Μάνου Έλενα και Ραβάνης Ιωάννης) ελπίζουν η σελίδα να φανεί χρήσιμη προς του χρήστες της και εύχονται καλή αρχή και καλή συνέχεια σε μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία!
Επισκεφθείτε τώρα τη σελίδα μας στο facebook και στηρίξτε μας με το δικό σας like: https://www.facebook.com/psychologygroup2ndppgla!
Εάν έχετε απορίες που αφορούν τη σελίδα, επικοινωνήστε με το Ραβάνη Ιωάννη στην ηλεκτρονική διεύθυνση “giannisravanis@gmail.com“.
Εάν έχετε απορίες γενικότερα για τον όμιλο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Καραδήμα Δήμητρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση “terranovad@gmail.com“.
Όμιλος Ψυχολογίας: Η σελίδα μας στο facebook