Αγαπητοί-ές γονείς-κηδεμόνες.

Έχουμε τη χαρά να σας γνωστοποιήσουμε πως το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, με το οποίο το σχολείο μας συνεργάζεται μέσω της συμμετοχής του στο Πρόγραμμα «Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», εξασφάλισε πέντε ταινίες, υποψήφιες για το Βραβείο LUX, οι οποίες θα προβληθούν στο οίκημα του Γραφείου (Λεωφ. Αμαλίας 8, είσοδος από: Ξενοφώντος). Πρόκειται για τις ταινίες: 20.000 Είδη Μελισσών, Στο ποταμόπλοιο, Στο Γραφείο των καθηγητών, Πεσμένα φύλλα, Η αδελφότητα της καπνιστής σάουνας. Μετά το πέρας των προβολών θα ακολουθήσει συζήτηση περίπου 30-45 λεπτών. Στο συνημμένο έγγραφο θα βρείτε το πρόγραμμα των προβολών & τις περιλήψεις των ταινιών.

Παρακαλούμε όπως για κράτηση θέσεων να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα διεύθυνση aikaterini.theofilopoulou@europarl.europa.eu, αναφέροντας τον αριθμό των ατόμων (και τα ονόματα) που θα παρακολουθήσουν την ταινία.

Για την είσοδό σας στο κτίριο του Γραφείου του ΕΚ είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Η χωρητικότητα της αίθουσας προβολής είναι περιορισμένη, οπότε θα τηρηθεί προτεραιότητα βάσει του χρόνου αποστολής των αιτημάτων.

 

LUX AUDIENCE AWARD 2024 – Προβολές υποψήφιων ταινιών