Το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ σε συνεργασία με το Σύλλογο Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, απέναντι στην καθημερινή επιδεινούμενη κοινωνική & οικονομική κρίση, αναλαμβάνει ενεργό δράση, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για την στήριξη μαθητών της Β & Γ’ Λυκείου, οργανώνοντας για 10η χρονιά, το εργαστήρι εκμάθησης ελεύθερου & γραμμικού σχεδίου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν είναι ανταγωνιστική στα οργανωμένα επί πληρωμή μαθήματα, ούτε έχει κερδοσκοπικό ή φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως ένα αντιστάθμισμα στην ασφυκτική καθημερινότητα των πενιχρών απολαβών & κοινωνικών παροχών των εργαζομένων και μη στην χώρα μας.

Το Αλληλέγγυο Εργαστήρι είναι μια συνεργασία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και του Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ. Οργανώνεται από απόφοιτους/ες και φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής και πραγματοποιείται στο Κάτω Πολυτεχνείο (Πατησίων 42), κτίριο Μπουμπουλίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου, επισκεφτείτε το site https://www.sadas-pea.gr/sadas-tmima-attikis-kalesma-stin-enarktiria-ekdilosi-toy-allileggyoy-ergastirioy-schedioy-2/  ή επικοινωνήστε με την ομάδα εργασίας στο e-mail: tmattikissp@gmail.com.

Ταα σχετικά έγγραφα για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή είναι διαθέσιμα σε συμπιεσμένο αρχείο στη διεύθυνση:
ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΕΔΑΣ-ΠΕΑ.

Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου