Αθήνα, 20-11-2017

Αγαπητοί Γονείς

Την Τρίτη 7-11-2017 πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τον μήνα Νοέμβριο, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν :

  • Τη λειτουργία του κυλικείου
  • Τυχόν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι μαθητές στο μάθημα της Χημείας λόγω των χαμένων διδακτικών ωρών στην αρχή της σχολικής χρονιάς.
  • Τη συμβολή του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου στη συντήρηση και αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Για τα θέματα που συζητήθηκαν ενημερώθηκε η Διευθύντρια του σχολείου,  κα Τσίκιζα, σε συνάντηση που είχε στο γραφείο της με το ΔΣ του συλλόγου Γονέων, την Δευτέρα 13-11-2017. Την ίδια μέρα, συστήθηκε η Επιτροπή Ελέγχου λειτουργίας του σχολικού κυλικείου με την υπ. αριθμ. Πράξη 1/13-11-17, στην οποία συμμετέχουν :

α) Η Διευθύντρια του σχολείου με τον αναπληρωτή της

(Τσίκιζα Ελένη – Άννα Αλεξάνδρου)

β) Ένα μέλος του συλλόγου γονέων με αναπληρωτή του

 (Αντωνιάδου Μαρία – Γερασιμοπούλου Κυριακή).

γ) Ένα μέλος της Σχολικής Επιτροπής με τον αναπληρωτή του

 (Καλογεροπούλου Μαρία – Ευθυμίου Δημήτριος)

δ) Ένα μέλος της Μαθητικής Κοινότητας με τον αναπληρωτή του

(Σπηλιόπουλος Αιμίλιος – Δηώ Μπαλάφα)

ε) Έναν Εκπαιδευτικό του σχολείου με τον αναπληρωτή του

(Τσορτέκη Φραντζέσκα – Γκούφας  Κων/νος)

Επίσης,   συζητήθηκε η ανάγκη ανακατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου , ώστε να μετατραπεί σε πολυχώρο  δραστηριοτήτων  και αίθουσα εκδηλώσεων. Η υπάρχουσα αίθουσα εκδηλώσεων είναι περιορισμένης χωρητικότητας και δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας σχολικής  εκδήλωσης που απευθύνεται σε όλη την σχολική κοινότητα. Δυστυχώς η αίτηση προς το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για χρηματοδότηση αυτού του έργου απορρίφθηκε. Προς το παρόν , η μόνη πιθανή λύση είναι να γίνουν κάποιες βασικές παρεμβάσεις στο χώρο ώστε να μειωθεί η αντήχηση και να αλλαχθεί το δάπεδο με έξοδα της σχολικής επιτροπής. Αυτό προϋποθέτει την μελέτη του χώρου , την διατύπωση προτάσεων και τον προϋπολογισμό του έργου από έναν μηχανικό. Στο σημείο αυτό, ζητάμε τη βοήθεια από κάποιο γονιό με ειδικότητα μηχανικού.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο σχολείο παρέχεται Ενισχυτική διδασκαλία στα μαθήματα :

Χημεία Α΄ Λυκείου (Τετάρτη 2.15)   &   Χημεία Γ΄ Λυκείου.

Υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του σχολείου.

 

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΙΜΟΣ  ΦΑΝΗΣ                                               ΜΑΡΙΑ  ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων: Ενημέρωση