Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας αθλητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της Πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού. Είχαν προγραμματιστεί εσωτερικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης αγοριών και πετοσφαίρισης μεικτών ομάδων για την Α΄, Β΄ και Γ΄Λυκείου. Εξαιτίας της βροχόπτωσης πραγματοποιήθηκαν μόνο στο κλειστό γυμναστήριο το πρωτάθλημα πετοσφαίρισης της Β΄Λυκείου και το πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της Α΄Λυκείου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ,

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΟΡΙΩΝ:

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ: Α1-Α6:10-28, Α3-Α5:19-17,

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ: Α6-Α3: 18-19, Α2-Α4: 22-30,

ΤΕΛΙΚΟΣ: Α3-Α4:27-19, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ το Α3

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ,

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ,

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ:Β2-Β3: 2-0, Β5-Β6: 2-1,

ΤΕΛΙΚΟΣ: Β5-Β2 2-0, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ το Β5.

Επίσης πραγματοποιήθηκε και ένας ανεπίσημος αγώνας στην πετοσφαίριση αγοριών στη Β΄Λυκείου μεταξύ των τμημάτων Β1-Β6 με νικήτρια την ομάδα του Β6.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις τρεις πρώτες ώρες πραγματοποιήθηκε στην Α΄Λυκείου η προβολή της ταινίας ?The programm?. H βιογραφική δραματική ταινία ?The programm? παρουσιάζει τη ζωή του Lance Armstrong και είναι σκηνοθετημένη από τον Stephen Frears. Ο Lance Armstrong ήταν ένας επαγγελματίας ποδηλάτης ο οποίος κέρδισε τον δημοφιλή γύρο Γαλλίας 7 συνεχόμενες φορές. Η ταινία παρουσιάζει τους απαγορευμένους τρόπους (αναβολικά) με τους οποίους ο Armstrong κέρδιζε τους αγώνες. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για τη βοήθειά τους: α.τους υπεύθυνους του ομίλου Κινηματογράφου κ. Κοπανά Δημήτριο και κ. Καρκάνη Βασίλειο για την προβολή της ταινίας β. τον Υποδιευθυντή κ. Καραφωτιά για τη γενικότερη οργάνωση της ημέρας και γ. τους κ. Γκούφα και κ. Κατέρη για τις διαιτησίες στην καλαθοσφαίριση.

Αναδημοσίευση από: http://www.physicaleducation.gr

Ημέρα σχολικού αθλητισμού: Αποτελέσματα αγώνων