Το σχολείο μας είχε και αυτή τη σχολική χρονιά, 2014-2015, συμμετοχή στο eTwinning, με το έργο ?Entrepreneurial Project?. Το έργο υλοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α6 τάξης, σε ώρες του μαθήματος των Αγγλικών με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Άννας Χαϊδεμενάκου (ΠΕ06).
Συνεργασθήκαμε με τα παρακάτω σχολεία:
? Ensemble Scolaire Lasalle Saint Charles, Γαλλία,
? 2ο ΓΕ.Λ. Νέας Φιλαδέλφειας, Ελλάδα,
? 3ο ΓΕ.Λ. Ηλιούπολης, Ελλάδα,
? 6ο ΕΠΑ.Λ. Αθηνών, Ελλάδα,
? 17ο ΓΕ.Λ. Αθηνών, Ελλάδα,
? 65ο ΓΕ.Λ. Αθηνών, Ελλάδα,
? Handelsakademie/Handelsschule Hallein, Αυστρία,
? IES D?maso Alonso, Ισπανία,
? ISIS ?Guido Galli?, Ιταλία,
? Sint Willebrord ? Heilige Familie, Βέλγιο.
Στην πορεία του έργου, που έγινε εξ ολοκλήρου στην Αγγλική Γλώσσα, προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε τον όρο «επιχειρηματικότητα», να μάθουμε με ποιόν τρόπο μπορεί κάποιος να αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα και να συγκρίνουμε τις διαδικασίες αυτές με τις αντίστοιχες των άλλων χωρών. Εργασθήκαμε στον χώρο που προβλέπεται από το eTwinning, συγκεκριμένα στην ασφαλή πλατφόρμα Twinspace, μέσω της οποίας επικοινωνούσαμε μαθητές και εκπαιδευτικοί. Στο τέλος, όλοι οι εταίροι δημιουργήσαμε από κοινού την δική μας εικονική επιχείρηση: ένα χώρο καλλιέργειας και προώθησης των τεχνών με το όνομα: ?The Artist?s Corner?.
Τώρα που το έργο ολοκληρώθηκε είστε όλοι/ες ευπρόσδεκτοι/ες να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να δείτε τις δραστηριότητές μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://new-twinspace.etwinning.net/web/p105472

artist's-corner
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερα ?

eTwinning 2014-2015 ? ?Entrepreneurial Project?