• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
    2ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

    Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2019
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019
    Αγαπητοί Γονείς,
    Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 ολοκληρώθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Πειραματικού ΓΕ.Λ. Αθηνών, η οποία εξέλεξε την Εφορευτική Επιτροπή για τη διενέργεια εκλογών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και αντιπροσώπων στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων.
    Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019που θα είναι και ημέρα παραδόσεως βαθμών τετραμήνου στους μαθητές.
    Η παρουσία σας στις εκλογές είναι απαραίτητη , ώστε να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ψηφοφόρων (πρέπει να εκπροσωπούν τουλάχιστον το 1/3 των μαθητών του σχολείου) που θα εξασφαλίσει την συμμετοχή του συλλόγου στην Ένωση Γονέων και στο Σχολικό Συμβούλιο και γενικότερα θα ισχυροποιήσει την ταυτότητά του ως οργάνου εκπροσώπησης των γονέων.
    Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στο σχολείο, από τις 11.00 το μεσημέρι έως τις 4.00 το απόγευμα. Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, βάσει του καταστατικού, έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που θα είναι ταμειακά τακτοποιημένα μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Ταμειακά τακτοποιημένα θεωρούνται τα μέλη που έχουν καταβάλει τη συνδρομή του σχολικού έτους 2018-2019. Δυνατότητα ταμειακής τακτοποίησης θα υπάρχει και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.
    Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια συνδρομή ανέρχεται σε € 5,00 και παρακαλείσθε όσοι δεν έχετε προβεί ήδη στην τακτοποίησή της, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας να έχετε το ακριβές αντίτιμο ώστε να διευκολύνεται η ροή της διαδικασίας χωρίς καθυστερήσεις.
    Για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, τα μέλη του Συλλόγου θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή άλλο αναγνωριστικό δημόσιο έγγραφο.
    Δηλώσεις υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και την Ένωση Γονέων θα υποβάλλονται μέχρι και την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 201με αποστολή της αίτησης υποψηφιότητας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: maranton01@gmail.com.
    Σας αποστέλλουμε την αίτηση υποψηφιότητας για Δ.Σ., Ε.Ε. και Ένωση Γονέων, σε ξεχωριστό αρχείο. Η αίτηση πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί από όλους τους υποψηφίους.
     Υπενθυμίζεται ότι, τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής δεν μπορούν να είναι
    υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και την Ένωση
    Γονέων. Επίσης, οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο δεν μπορούν να είναι
    υποψήφιοι και για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
    Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    ΗΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ
    Σχετικά:
    Αίτηση υποψηφιότητας οι υποψήφιοι μπορούν να ζητήσουν από τη διεύθυνση: maranton01@gmail.com
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων: Ανακοίνωση εφορευτικής επιτροπής εκλογών 2019