Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Και τη φετινή σχολική χρονιά πολλοί μαθητές μας δήλωσαν συμμετοχή στους δύο Πανελλήνιους διαγωνισμούς Φυσικής. Οι συνάδελφοι που διδάσκουν το μάθημα της Φυσικής έχουν αναλάβει την προετοιμασία τους σε ώρες εκτός σχολικό ωραρίου και με συγκεκριμένο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί σε άλλο σημείο στην ιστοσελίδα μας.

Για τον 27ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής για τα Λύκεια που διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών και πραγματοποιείται την Κυριακή 5 Μαρτίου, ορίστηκε ως εξεταστικό κέντρο  το 21ο Γυμνάσιο Αθηνών

(Ταϋγέτου 60, ΤΚ: 11255, Αθήνα, τηλ. & φαξ: 2102020028,

email:  mail@21gym-athin.att.sch.gr).

Πρόσβαση στο εξεταστικό κέντρο:

  • Με τον ηλεκτρικό, σταθμός: Κάτω Πατήσια, Άνω Πατήσια, Άγιος Ελευθέριος.
  • Λεωφορείο 608, στάση Βόρειος Πόλος.
  • Τρόλεϊ που διασχίζουν την Πατησίων με κατεύθυνση Πατήσια, στάση Άγιος Λουκάς.

Για τον  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου «Αριστοτέλης» 2017, που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την εκπαίδευση και πραγματοποιείται το  Σάββατο  11 Μαρτίου, ορίστηκε ως εξεταστικό κέντρο το 1ο  ΓΕΛ Βύρωνα

(Γ. Γεννηματά 34, ΤΚ 16231, Βύρωνας,  τηλ: 210-7661061,
φαξ:   210-7661832,
e-mail: mail@1lyk-vyron..att.sch.gr)

Οι υποψήφιοι οφείλουν να βρίσκονται στα Εξεταστικά Κέντρα το αργότερο ως τις 9.00 π.μ.  Η προσέλευση καθώς και η αποχώρηση των μαθητών μας από τα εξεταστικά κέντρα είναι ευθύνη των γονέων και των κηδεμόνων τους.

Παράλληλα το σχολείο έχει ορίσει συναδέλφους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα της Φυσικής, με αρμοδιότητα την υποδοχή των μαθητών μας έξω από τα αντίστοιχα εξεταστικά κέντρα των διαγωνισμών και την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας χρειαστούν σχετικά με τη διαδικασία της εξέτασης.

Η διεύθυνση του σχολείου μας, εύχεται ολόψυχα επιτυχία σε όλους τους μαθητές μας που θα συμμετέχουν.

Εκ της διευθύνσεως του 2ου Πειραματικού Λυκείου Αθηνών.

Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φυσικής