Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, 
 
Η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Ρομπέρτα Μέτσολα, θα βρίσκεται στην Αθήνα για σειρά συναντήσεων στις 20 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η Πρόεδρος θα έχει ανοικτή συζήτηση με νέες και νέους των δύο τελευταίων τάξεων του Λυκείου, στο Ωδείο Αθηνών, μεταξύ 14:00 και 15:15. Το σχολείο μας, ως Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα συμμετάσχει στη συνάντηση. 
 
Παρακαλούμε, όσοι μαθητές και όσες μαθήτριες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συνάντηση και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να το δηλώσουν στέλνοντας mail στην κα Βασιλική Κοντογεωργάκου (vaskontog@sch.gr), μέχρι την Τρίτη 30.01.2024, ώρα 14:00, δηλώνοντας και το τμήμα τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Στο ίδιο διάστημα (μέχρι τις 30.01.2024, ώρα 14:00), παρακαλούμε τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών-τριών που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους να υποβάλουν στη διεύθυνση vaskontog@sch.gr, μέσω gov.gr, Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα δηλώνουν ότι έχουν ενημερωθεί για την εκδήλωση, συναινούν με τη συμμετοχή του γιου/της κόρης τους, μαθητή/μαθήτριας του τμήματος …, σε αυτήν και αναλαμβάνουν την ευθύνη για την αποχώρηση του γιου/της κόρης τους μετά την ολοκλήρωσή της.
 
Σημειώνεται ότι η μετακίνηση από το σχολείο μας προς το Ωδείο Αθηνών θα γίνει με τα Δημόσια Μέσα Μεταφοράς, με τη συνοδεία εκπαιδευτικών του σχολείου. 
Ανακοίνωση – Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου