Χρειάστηκαν λίγες μέρες για να μπορέσει να συνταχθεί η ανασκόπηση του αγώνα της 13ης Φεβρουαρίου γιατί το “στραγάλι μας έκατσε βαρύ”. 

Η ομάδα μας ξεκίνησε ορεξάτη το παιχνίδι και παρουσίασε καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο. Η μαχητικότητά της και η περιφερειακή της άμυνα την κρατούσαν συνέχεια μέσα στο παιχνίδι. Στα μέσα της τρίτης περιόδου οι παίκτες μας με φοβερή ενέργεια και στις δύο άκρες του παρκέ πλησίασαν πολύ στο σκορ.  Η αντίπαλη ομάδα όμως “βρήκε απαντήσεις” και διατηρήθηκε στην πρωτοπορία. Στην τέταρτη περίοδο ξαναεμφανίστηκαν οι “παθογένειες” της τρίτης περιόδου. Ο προπονητής μας, που από την αρχή είχε καταλάβει τη “δυναμική” του αντιπάλου, συμβούλευε και καθοδηγούσε μαεστρικά το ρόστερ του Λυκείου μας.  

Μια αντιπαραβολή του σκορ της γραμματείας με αυτό της stats assistant έφερε για λίγο μια “ισορροπία” εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών. 

Αλλά όσο σκληρή και αν είναι η ομάδα μας, στο τέλος της τέταρτης περιόδου έμεινε από σωματικές και ψυχικές δυνάμεις και ηττήθηκε με σκορ 32-36 επί του 6ου ΓΕΛ Αθηνών.  

Το πάθος, το ήθος και η αγωνιστικότητα αυτής της ομάδας έκανε τους αθλητές της τους δικούς μας νικητές!!! 

Συγχαρητήρια!!! 

Οι σκόρερ της ομάδας:  

Γαλατσίδας Κώστας 18  

Γαλάνης Γιάννης 7  

Αρμπελιάς Φάνης 5 

Γιάνι Ακύλλας 2 

Οι coach της ομάδας 

Απόστολος Σαμαράς 

Δημήτρης Καραμάνος 

Αποκλείστηκε η ομάδα μπάσκετ αγοριών στον νοκ άουτ αγώνα του ημιτελικού. Ηττήθηκε όμως;