Είμαστε μαθητές του 2ου Προτύπου Λυκείου Αθηνών και συμμετέχουμε σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς STEM παγκοσμίως, το F1 in Schools, στον οποίο καλούμαστε να σχεδιάσουμε ψηφιακά και έπειτα να κατασκευάσουμε ένα μονοθέσιο μικρών διαστάσεων.
Η ομάδα μας ονομάζεται Experiment Racing και έχουμε ως στόχο να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε αυτή την διοργάνωση, έχοντας και την απαραίτητη στήριξη από εσάς. Μέχρι τώρα έχει σημειωθεί αρκετά σημαντική πρόοδος τόσο στον τομέα της προώθησης της ομάδας, μέσα από τη δημιουργία λογαριασμού στα social media (Instagram, Facebook) και διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όσο και στο κομμάτι της ανάπτυξης και του σχεδιασμού του μονοθέσιου, όπου έχουν μελετηθεί οι απαραίτητες θεματικές της Φυσικής και της Αεροδυναμικής και έχουν γίνει σπουδαία βήματα στον σχεδιασμό του στο πρόγραμμα Fushion της Autodesk. Είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε σκληρά για την κατασκευή του μονοθέσιου, αλλά και για την περαιτέρω προώθηση της ομάδας μας.
Και εδώ είναι που χρειαζόμαστε τη δική σας οικονομική στήριξη, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Αναλυτικότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό μας έντυπο.
Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!
Με εκτίμηση,
Η ομάδα Experiment Racing, 2ο Πρότυπο ΓΕ.Λ. Αθηνών

Εντυπο εύρεσης χορηγών 2023

Αναζήτηση χορηγών για την ομάδα Experiment Racing