1. Εξ αιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε διάφορες περιοχές της χώρας, ο προγραμματισμένος για την Παρασκευή 11/3/22 πανελλήνιος διαγωνισμός Φυσικής μετατίθεται την Παρασκευή 18/3/22.
  2. Η έναρξη της γραπτής εξέτασης για τους μαθητές της α και β λυκείου θα είναι στις 11:50 (δηλαδή την 5η ώρα) και θα έχουν δύο πλήρεις (έως τις 13:50) ώρες στη διάθεσή τους για την επεξεργασία των θεμάτων, ενώ η έναρξη της γραπτής εξέτασης για τους μαθητές της γ λυκείου θα είναι στις 10:55 (δηλαδή την 4η ώρα) και θα έχουν τρεις πλήρεις (έως τις 13:55) ώρες στη διάθεσή τους για την επεξεργασία των θεμάτων.
  3. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση που διοργανώνει το διαγωνισμό, οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιούν μολύβι μόνο για τα σχήματα, μπλε ή μαύρο στυλό για την επεξεργασία των θεμάτων, διορθωτικό και απλή αριθμομηχανή (κουμπιουτεράκι), αλλά όχι κινητό τηλέφωνο. Οι απαντήσεις των μαθητών θα γραφούν σε ειδικό φύλλο απαντήσεων που θα τους παρασχεθεί κατά τη μέρα της εξέτασης, ενώ οι αναλυτικές λύσεις θα γραφούν σε τετράδιο (τύπου πανελληνίων εξετάσεων) που επίσης θα τους παρασχεθεί.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές μας.

Εκ των φυσικών του σχολείου, Ε. Ζώη, Α. Κατέρη, Σ. Νικηφόρου, Α. Πρίκα.

Μετάθεση του πανελλήνιου διαγωνισμού Φυσικής 2022