Ενημερωτικά έγγραφα συμπληρωματικών προκηρύξεων για την εισαγωγή στις σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας και τις Στρατιωτικές Σχολές

Ενημέρωση σχετικά με τις συμπληρωματικές προκηρύξεις. Συμπληρωματική προκήρυξη σχολών Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Συμπληρωματική προκήρυξη για Στρατιωτικές Σχολές.

Κωδικοί ασφαλείας για ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

Ανακοινώνεται ότι  οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), από την Τρίτη 21 Ιουνίου ως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου, από τις 09:00 έως τις 13:00.  Περισσότερα εδώ.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων

Για τα ειδικά κέντρα ειδικών μαθημάτων ακολουθήστε τους συνδέσμους που ακολουθούν https://drive.google.com/file/d/1mtnsDudMhHFlQ75dKPYwqhPjwu2Vux6D/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/1C6VsGV0nnR0ZNfkEfNeUpV4xtD1ZVwhT/view?usp=sharing https://docs.google.com/document/d/12i8khil5nBM1ZL0JJGntFtKCPWgt6Ju_/edit?usp=sharing&ouid=100014894225720332476&rtpof=true&sd=true

Αιτήματα αξιολόγησης για ειδικές μαθησιακές Δυσκολίες μέχρι την Α Λυκείου.

Ενημέρωση μαθητών/τριών, γονέων και κηδεμόνων καθώς και συλλόγων διδασκόντων σχετικά με αιτήματα αξιολόγησης για ειδικές μαθησιακές δυσκολίες μέχρι την Α Λυκείου. Περισσότερα διαβάστε εδώ.

Οδηγίες και πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτικών δοκιμασιών ΤΕΦΑΑ

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε το πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ , ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Πρόγραμμα ενδοσχολικών προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων σχολικού έτους 2021-2022

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε το πρόγραμμα των ενδοσχολικών προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων για το σχολικό έτος 2021-2022.

ΕΕ – Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή – Παρουσίαση από επιστημονικούς συνεργάτες του ΕΑΑ

Δελτίο τύπου για την συζήτηση με θέμα το Περιβάλλον και την Κλιματική αλλαγή με τους επιστημονικούς συνεργάτες του ΕΑΑ κ. Μαραγκό και κ. Θεοδωρόπουλο.

Κατανομή Φυσικώς Αδυνάτων υποψηφίων στα Εξεταστικά Κέντρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε την απόφαση για την κατανομή υποψηφίων ατόμων με αναπηρία και άλλες εκπαιδευτικές ανάγκες σε Εξεταστικά Κέντρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2022 

Εγκύκλιος ΥΠΑΙΘ για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου υποψηφίων με το 5% (σοβαρές παθήσεις)

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ για την υποβολή μηχανογραφικού δελτίου υποψηφίων με το 5% (σοβαρές παθήσεις).