Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 15-μελες ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ:
«Blade Runner» του Ρίντλεϊ Σκοτ.
Πρωταγωνιστούν: Χάρισον Φορντ, τον Ρούτγκερ Χάουερ και τον Έντουαρντ Τζέημς ΌλμοςΕίδος: νεο-νουάρ ταινία επιστημονικής φαντασίας παραγωγής 1982. Διάρκεια 117 λεπτά.
Η ταινία παρουσιάζει ένα δυστοπικό Λος Άντζελες, στο οποίο κατασκευάζονται, από την πανίσχυρη εταιρεία Tyrell Corporation, γενετικά προηγμένες «ρέπλικες» (replicants), οι οποίες είναι εξωτερικά όμοιες με τους ανθρώπους. Η χρήση τους στη Γη απαγορεύεται, και ρυθμίζονται αποκλειστικά για επικίνδυνες ή ιατρικές εργασίες, σε αποικίες του εξώκοσμου. Οι ρέπλικες που αψηφούν την απαγόρευση και επιστρέφουν στη Γη καταζητούνται και θανατώνονται («αποσύρονται») από ειδικούς εργαζόμενους της αστυνομίας, γνωστούς ως «Blade Runners». Η ταινία εστιάζει στην ομάδα από ρέπλικες που δραπέτευσαν πρόσφατα και κρύβονται στη Νέα Υόρκη, και στον έμπειρο Blade Runner Rick Deckard (Χάρισον Φορντ), ο οποίος δέχεται απρόθυμα την αποστολή να τις κυνηγήσει.

Οι προβολές ταινιών θα συνεχιστούν.

Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017
στις 4.45 το απόγευμα στην αίθουσα του ομίλου του σχολείου μας
Οι υπεύθυνοι του ομίλου:
Βασίλης Καρκάνης, Δημήτρης Κοπανάς, Σοφία Κουρουτσίδου

Προσέλευση θεατών 4.25-4.40 και από την είσοδο του δρόμου ΤΙΜΟΛΕΟΝΤΟΣ ΦΙΛΗΜΟΝΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2017-2018: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 1ης ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017