volley01Η ομάδα πετοσφαίρισης κοριτσιών του σχολείου μας επικράτησε με σκορ 2-0 σετ του 3ου ΓΕΛ Ηλιούπολης στον μεγάλο τελικό της Α΄ φάσης του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης κοριτσιών της Ά περιφέρειας Αθήνας και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα για πρώτη φορά.

Η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό βόλεϊ δεν άφησε περιθώρια στην αντίστοιχη του 3ου ΓΕΛ Ηλιούπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του σχολείου μας ανέκοψε την πορεία του 3ου ΓΕΛ Ηλιούπολης το οποίο ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια τα τελευταία 5 και πλέον χρόνια στην Α΄ Αθήνας ενώ έχει κατακτήσει και Πανελλήνιες νίκες.

Στο πρώτο σετ η ομάδα μας [αρχική σύνθεση: Κασαπίδη (πασαδόρος-Β3), Τσαϊλά (Β6) ? Πάλλα Νεφέλη (Α4) (ακραίες), Καραγιάννη (Β2) και Πάλλα Αθανασία (Γ4) (κεντρικές), Αθανασάτου (Γ1) (λίμπερο) και Νικολαράκου (Γ4) (διαγώνια)] ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά και μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ (8-4) όπου και έμεινε μέχρι το τέλος (25-22).

Στο δεύτερο σετ η ομάδα μπήκε λίγο νωθρά και έμεινε πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του (16-18). Στο τέλος όμως οι παίκτριες μας ήταν περισσότερο αποφασιστικές και με αυτοπεποίθηση το κατέκτησαν με 25-23. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κερκίδα βρίσκονταν 80 περίπου μαθητές του σχολείου μας οι οποίοι προσήλθαν στο γήπεδο με τους γονείς τους και ενίσχυαν την ομάδα του σχολείου μας μέσα σε φίλαθλα αθλητικά πλαίσια.

Την άλλη Παρασκευή 31/3/2017 η ομάδα μας ως πρωταθλήτρια της Ά περιφέρειας της Αθήνας θα αντιμετωπίσει στη ΄Β Φάση των Πανελληνίων σχολικών αγώνων την πρωταθλήτρια ομάδα της ΄Β Αθήνας η οποία είναι η Σχολή Μωραΐτη.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

volley02

Στον έβδομο ουρανό η ομάδα πετοσφαίρισης-Πρωταθλήτρια ομάδα της Α΄ Αθήνας 2017!!!!!!!!!!!