Στη Βιβλιοθήκη του σχολείου πραγματοποιούνται εργασίες απογραφής του υπάρχοντος υλικού, καταγραφής των νέων προσκτήσεων, ελέγχου και τακτοποίησης των βιβλίων στα ράφια. Καθ’ όλο το διάστημα των εργασιών, η Βιβλιοθήκη δεν θα χρησιμοποιείται ως αίθουσα διδασκαλίας ή αίθουσα συγκέντρωσης. Παραμένει όμως προσβάσιμη και διατηρεί τον δανειστικό της χαρακτήρα, με την προϋπόθεση της παρουσίας σε αυτήν των υπευθύνων για τη λειτουργία της.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Αλέξανδρος Καραφωτιάς

Άννα Αλεξάνδρου

Ευαγγελία Τατάγια

Σπύρος Καρύδης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
1
2 Τατάγια
3 Τατάγια Καρύδης Καρύδης
4 Τατάγια Καρύδης Καρύδης-Αλεξάνδρου Αλεξάνδρου
5 Καραφωτιάς Καραφωτιάς
6
7

 

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Το άνοιγμα της Βιβλιοθήκης γίνεται μόνον από τους υπεύθυνους και στις ώρες που αυτοί είναι διαθέσιμοι. Αυτό θα ισχύει τόσο για τους μαθητές όσο και για τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς.
  • Ο χώρος της Βιβλιοθήκης δεν αποτελεί χώρο διδασκαλίας μαθημάτων και ερευνητικών εργασιών, έως την πλήρη τακτοποίηση της βιβλιακής συλλογής.
  • Ο χώρος της Βιβλιοθήκης μπορεί να διατεθεί για την πραγματοποίηση εκδήλωσης, με την προϋπόθεση της παρουσίας του υπευθύνου της βιβλιοθήκης. Σε καμιά περίπτωση κατά τις ώρες αυτές δεν θα λειτουργεί ως χώρος αναζήτησης ή δανεισμού βιβλίων.
  • Οι μαθητές δεν έχουν πρόσβαση στα βιβλιοστάσια μόνοι τους αλλά με την παρουσία του υπεύθυνου της βιβλιοθήκης.
  • Η Βιβλιοθήκη λειτουργεί ως δανειστική αποκλειστικά για τους καθηγητές του σχολείου και τους μαθητές του.
  • Ο δανεισμός των βιβλίων γίνεται από τους υπεύθυνους της Βιβλιοθήκης, οι οποίοι καταγράφουν τα δανειζόμενα βιβλία ηλεκτρονικά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>