Λόγοι… ανωτέρας βίας επιβάλλουν την αλλαγή του χώρου στον οποίο θα γίνει το σεμινάριο του Σαίξπηρ. Η Σχολή Μωραϊτη μάς παραχώρησε αφιλοκερδώς, αγόγγυστα και πολύ πρόθυμα το γυμναστήριό της. Για να έρθετε:
1) από το μετρό Πανόρμου παίρνετε το λεωφορείο 653 και κατεβαίνετε στάση Μωραϊτη ή
2) από την Κηφισίας παίρνετε οποιοδήποτε λεωφορείο και κατεβαίνετε στη στάση Αγία Βαρβάρα. Από εκεί είναι 5′ περπάτημα με κατεύθυνση το Παλαιό Ψυχικό.
ΒΑΣΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κυλικείο της σχολής θα είναι κλειστό, γιαυτό φροντίστε να φέρετε φαγητό/ά και νερό μαζί σας. Υπάρχει ένα περίπτερο έξω από τη σχολή, αλλά ειδικά την Κυριακή δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι ανοιχτό.
Υπενθυμίζω τις ώρες : Γυμνάσιο: Σάββατο 10.00-13.00 και 17.00-20.00
                                    Λύκειο: Σάββατο & Κυριακή 14.00-17.00
                                    Ενήλικες: Κυριακή 10.00-13.00
Οι βεβαιώσεις συμμετοχής καθώς και οι αποδείξεις πληρωμής θα σταλούν στα προσωπικά email των συμμετεχόντων απευθείας από το διοργανωτή Oxford World Theatre. Γιαυτό βεβαιωθείτε ότι τα έχετε στείλει στο katerinamourla@gmail.com, για να τα προωθήσω.
Παρακαλώ πολύ να είμαστε Άγγλοι στην προσέλευσή μας με άνετα ρούχα, κάλτσες/παπούτσια ένα τέταρτο πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Είναι κρίμα να χάσουμε άσκοπα χρόνο, όταν έχουμε προσκαλέσει έναν Άγγλο να μας διδάξει Σαίξπηρ!
Η υπεύθυνη καθηγήτρια
Κατερίνα Μουρλά
Φιλόλογος 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Αθήνας