pame-theatroΟι εξελίξεις μάς προλαβαίνουν και η επόμενη παράσταση είναι αυτό το Σάββατο 31/10 13.20 – 15.20 στο Νέο Κόσμο…κυριολεκτικά. Η παράσταση είναι περιπατητική, μας συνοδεύουν οι ηθοποιοί και κατά τη διαδρομή της συμβαίνουν διάφορα δρώμενα με στόχο να γνωρίσουμε καλύτερα την ιστορία / περιοχή του Ν. Κόσμου.
Το εκπτωτικό εισιτήριο κοστίζει 8 Ε και θα πρέπει να μου δηλώσετε συμμετοχές ως αύριο στο σχολείο – καλύτερα να φέρετε και τα χρήματα μαζί, αλλιώς ως την Πέμπτη 29/10.
Μετά την παράσταση ο σκηνοθέτης Γιώργος Σαχίνης προσφέρθηκε να μείνουν με τους ηθοποιούς και να μιλήσουμε, οπότε υπολογίστε το διαθέσιμο χρόνο σας ως τις 16.00.
Για την καλύτερη κατανόηση της παράστασης μάς συνέστησαν να ρίξουμε μία ματιά στο ομώνυμο σάιτ/σελίδα fb “Dourgouti Island Hotel Project” σχετικά με την περίοδο της Κατοχής, το μπλόκο των Γερμανών και την UNRRA (United Nations Relief and Rehadiliation Administration – Οργανισμός Διοίκησης Βοήθειας και Αποκαταστάσεως Ηνωμένων Εθνών).
Αναγκαστικά και πάλι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το ραντεβού μας θα είναι 12.45 ΑΚΡΙΒΩΣ στο σταθμό του μετρό Ν. Κόσμος, έξοδος Π. Κασομούλη(κόκκινη γραμμή προς Ελληνικό).
Η υπεύθυνη καθηγήτρια

Κατερίνα Μουρλά
Πάμε θεατρικό περίπατο στο Dourgouti island! Σάββατο 31/10 13.20 – 15.20 στο Νέο Κόσμο