KAVAFISΗ παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Ο Καβάφης πάει σχολείο 2013-2014» θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου 2014 στις 19.00 το απόγευμα στο χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών (Συγγρού 107-109).
Θα παρουσιαστούν το θεατρικό που ετοίμασαν οι μαθητές του 14ου Γυμνασίου Αθηνών και τα χιπ χοπ κομμάτια εμπνευσμένα από το καβαφικό έργο που ετοίμασαν οι μαθητές του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Αθηνών.
Δεκατρείς μαθητές από το Λύκειό μας θα παρουσιάσουν τα ποιήματα που συνέθεσαν- και ηχογράφησαν- κατά τη διάρκεια του παραπάνω προγράμματος με τη συνοδεία μουσικής- παραγωγής Jeff Gonzalez(για τη συμμετοχή του σχολείου μας παραπέμπουμε στο παλαιότερο άρθρο μας με τίτλο “Καβάφης και χιπ χοπ“).

Παράλληλα, σε φουαγιέ της Στέγης θα υπάρχει έκθεση η οποία θα φιλοξενεί τις δουλειές από τα υπόλοιπα σχολεία τα οποία συμμετείχαν στο πρόγραμμα: αντικείμενα εμπνευσμένα από την καβαφική ποίηση (72ο Λύκειο Αθηνών), εικονογράφηση (1ο ΓΕΛ Νίκαιας) και εικαστική παρέμβαση (1ο Γυμνάσιο Υμηττού). Η έκθεση θα βρίσκεται στο φουαγιέ μέχρι και τις 29 Ιουνίου και θα είναι επισκέψιμη τις ώρες λειτουργίας της Στέγης.

Παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων “Ο Καβάφης πάει σχολείο”, 29 Ιουνίου 2014