kesypΤο ΚΕΣΥΠ Αμπελοκήπων, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Μάρτιο του 2007. Σκοπός του είναι η παροχή πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε μαθητές αλλά και ενήλικες σε θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και αγοράς εργασίας. Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που παρέχονται από το ΚΕΣΥΠ είναι οι ακόλουθες:
Πληροφόρηση σε θέματα εκπαιδευτικής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Ενημέρωση για εκπαιδευτικές διεξόδους και σπουδές μετά το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Πληροφόρηση για επαγγελματικές μονογραφίες.
Ψυχοκοινωνική και Συμβουλευτική στήριξη στους μαθητές, ούτως ώστε να καταστούν ικανοί προκειμένου να λάβουν τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον τους.
Στήριξη των καθηγητών που εφαρμόζουν τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό στα σχολεία τους.

Οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται από εξειδικευμένους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.

Το ΚΕΣΥΠ απευθύνεται σε όλους τους μαθητές, στους υποψήφιους για ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, αλλά και για κάθε άλλη σχολή κατάρτισης και επιμόρφωσης, στους γονείς, στους καθηγητές και σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Λειτουργεί για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 ? 14:00 και Δευτέρα, κατά τις απογευματινές ώρες για την εξυπηρέτηση των μαθητών κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για κλείσιμο ραντεβού.
Στεγάζεται στο χώρο του 46ου Λυκείου Αθηνών, απέναντι από το νοσοκομείο Έλενα, Π. Κυριακού 10 -11521- Αμπελόκηποι (Στάση Μετρό Αμπελοκήπων) τηλέφωνο:210/6469537.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός