Xristougenna2013Χριστούγεννα 2013. Το σχολείο μας γιόρτασε τα Χριστούγεννα με πολλές δραστηριότητες, οι οποίες κορυφώθηκαν στις 23/12/2013.

Οι μαθητές μας διοργάνωσαν το δικό τους… πάρτυ!

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας μαθητές όλων των τμημάτων της Α΄ και της Β΄ Τάξης έφεραν φαγητά, γλυκά και αναψυκτικά και συνεργάστηκαν για να στήσουν μπουφέ και να διακοσμήσουν τον χώρο χριστουγεννιάτικα. Τη βοήθειά τους πρόσφεραν και οι εκπαιδευτικοί κ. Ε. Γεωργίου και κ. Δ. Κοπανάς.

Μαθητές και εθελοντισμός

Χάρη στην ευαισθησία των μαθητών μας και στην ενεργοποίηση της ομάδας εθελοντών του σχολείου μας υπό τον συντονισμό της κ. Ε. Πούλιου και του κ. Μ. Πάγκαλου, συγκεντρώθηκαν στο ζεστό χώρο της βιβλιοθήκης γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τρόφιμα και ρούχα, που μοιράστηκαν στην ?Κιβωτό? και στα συσσίτια της εκκλησίας του Αγ. Δημητρίου Αμπελοκήπων. Επίσης άνοιξε και ο κουμπαράς με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τα παιδιά στις Φιλιππίνες.

Χριστουγεννιάτικος τόνος από τη χορωδία μας

Η χορωδία και η ορχήστρα του σχολείου μας, Γ. Ρηγόπουλος-Τσέλιγκας (Α1), Ε. Γανωτή (Α2), Δ. Μηλαίου (Α4), Ι. Τβόρεκ, Κλ. Τβόρεκ, Μ. Λ. Σούι, Α. Χαραλαμποπούλου (Α6), Μ. Αλεξοπούλου (Β1), Α. Κουμελά, Α. Κυριακοπούλου, Α. Κωνσταντοπούλου, Α. Λίτσο, Ε. Μάνου (Β3), Ζ. Ριγκλέα (Β5), Μ. Φαλιά (Β6), Ε. Ίσαρη (Γ2), με τη βοήθεια της κ. Σ. Κουρουτσίδου, έδωσαν στο κλείσιμο της χρονιάς έναν χριστουγεννιάτικο τόνο, τραγουδώντας μας παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές, καθώς και άλλα γνωστά ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στη γιορτή μας παρευρέθηκε και ο… Άγιος Βασίλης (Γ. Ραβάνης)!

Άντε και του χρόνου!

Καλή χρονιά σε όλους!

 

Χριστούγεννα 2013