ΦΑΚΕΛΟΙ

Δια-Τροφή για σκέψη

Τα κείμενα του φακέλου συντάχθηκαν στο πλαίσιο της Ερευνητικής Εργασίας της Α΄Λυκείου το σχολικό έτος 2018-2019 και αφορούν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων γύρω από τον τομέα της διατροφής. Ενδιαφέρουσες είναι οι συνεντεύξεις που αφορούν την παραδοσιακή ελληνική διατροφή, ενώ ξεχωριστό είναι το ενδιαφέρον των συνεντεύξεων που έχουν ως θέμα τους τις διατροφικές διαταραχές, όπως τη νευρική ανορεξία και τη νευρική βουλιμία. Read More about “Δια-Τροφή για σκέψη”

Γνωρίζω επαγγέλματα – Επιλέγω σταδιοδρομία

Συνεντεύξεις με επαγγελματίες, οι οποίοι περιγράφουν το επάγγελμά τους και απαντούν στις ερωτήσεις των μαθητών. Μιλούν άνθρωποι από τον χώρο της Υγείας, της Οικονομίας, του Βιβλίου, της Νομικής, της Μουσικής. Read More about “Γνωρίζω επαγγέλματα – Επιλέγω σταδιοδρομία”

Δημήτρης Αρμάος

Ο θάνατος αλλάζει όψη όταν τον βλέπεις σε απόσταση αναπνοής.. μας αφήνει αλλοιωμένους και άναυδους, όταν τα πόδια του ακουμπούν στη γη που πατήσαμε μαζί και πλάι σ’ αυτά τα πρόσωπα που φεύγουν. Τόσο επώδυνα, τόσο βιαστικά, τόσο βίαια, σαν να μας κόβει τη ζωή σε δύο… Read More about “Δημήτρης Αρμάος”

1 Comment

  1. Γι’αυτό έχω στην καρδιά μου αυτό το σχολείο. Δίνει τη δυνατότητα σε όλη τη μαθητική κοινότητα να εκφραστεί σε ένα καλαίσθητο περιοδικό, το οποίο ελπίζω ότι και οι νεότερες γενιές θα το κρατήσουν και θα το βελτιώσουν ακόμη περισσότερο.
    Συγχαρητήρια σε όλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*