Samsung Galaxy S III: Τα πάντα για το υπερεξελιγμένο Smartphone

ΓΡΑΦΕΙ: Η ΦΑΙΑ ΣΤΑΪΝΕΡ.

Σήμερα, Πέμπτη 3 Μαΐου στις εννέα η ώρα το βράδυ έγινε η επίσημη παρουσίαση του ολοκαίνουριου Smartphone της σειράς Galaxy της Samsung, του Samsung Galaxy S III.

Η παρουσίαση έγινε σε ειδικό event στο Λονδίνο, σε μια τεράστια αίθουσα που περιείχε μια εξίσου τεράστια οθόνη, ώστε να αναδειχθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια της συσκευής. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι τη μουσική καθόλη τη διάρκεια της παρουσίασης έπαιζε ζωντανά η φιλαρμονική ορχήστρα του Λονδίνου. Φυσικά η παρουσίαση προβαλλόταν live σε ολόκληρο τον κόσμο και τα σχόλια είναι από παντού τα καλύτερα.

Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  • Οθόνη 4.8? Super AMOLED HD (1280 x 720, 306ppi)
  • Επεξεργαστής Samsung Exynos 4 Quad 1.4GHz
  • Μνήμη RAM 1GB
  • Κάμερα 8MP (1080p)
  • Εμπρόσθια κάμερα 1.9MP
  • Αποθηκευτικός χώρος 16GB/32GB, 64GB αργότερα
  • WiFi 802.11n, GPS, NFC chip, Bluetooth 4.0, microSD, microUSB,
  • Λειτουργικό σύστημα Android 4.0 ICS με περιβάλλον TouchWiz
  • Μπαταρία 2100mAh
  • Διαστάσεις 136.6 x 70.6 x 8.6 mm
  • Βάρος 133gr

Θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, σκούρο μπλε και λευκό.

Ας ρίξουμε όμως και μια ματιά στο software του, όπου η Samsung στηρίζει πολλά για την επιτυχία της, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζουν οι λειτουργίες των δύο καμερών (αναγνώριση προσώπου, ομαδικό tagging κλπ.), η λειτουργία S Voice για την υποστήριξη φωνητικών εντολών, η λειτουργία S Beam για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ δύο συσκευών με ταχύτητα 1GB/3min (αναβάθμιση του Android Beam δηλαδή), αλλά και η τεχνολογία AllShare, για τον άμεσο διαμοιρασμό δεδομένων μεταξύ των συσκευών (TV, PC, smartphone, tablet). Αξίζει να σημειωθεί ότι στα αξεσουάρ του Galaxy S III περιλαμβάνεται και η γραφίδα C-Pen!

Είναι το πρώτο κινητό που έχει δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τις κινήσεις και τις προθέσεις του χρήστη και ανταποκρίνεται σε αυτές με απόλυτη ευστοχία. Όπως λέει και το διαφημιστικό σλόγκαν του είναι ένα κινητό σχεδιασμένο για τους ανθρώπους και εμπνευσμένο από τη φύση.

Η διάθεσή του στην Ευρώπη θα ξεκινήσει από 29 Μαΐου και θα είναι το επίσημο Smartphone των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο.

Δείτε το βίντεο που παρουσιάζει το μοναδικό αυτό κινητό, καθώς και το επίσημο διαφημιστικό της Samsung για αυτό πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.youtube.com/watch?v=D683O1YeozY&feature=channel&list=UL
http://www.youtube.com/watch?v=2lpLGb1WW8E&list=%2Fwatch%3Fv%3D2lpLGb1WW8E&list=UU2C-970d2o-YGLPqsG6FcWQ&index=0&feature=plcp

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.