Ο Spider-Man επανέρχεται

ΓΡΑΦΕΙ: Η ΦΑΙΑ ΣΤΑΪΝΕΡ.

Και φυσικά ο κόσμος του κινηματογράφου δεν παύει να μας δείχνει την προτίμησή του για τους ήρωες της Marvel, αφού δεν σταματά να εμφανίζει νέες ταινίες για αυτούς. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον εκπληκτικό Spider-Man, ο οποίος μας έχει απασχολήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Έπειτα από τα όχι και τόσο καλά σχόλια που πήρε η τρίτη ταινία της σειράς, η Columbia και η Marvel έρχονται να επανορθώσουν με κάτι πολύ δυνατό ειδικά για τους λάτρεις του ήρωα.

Η πλοκή του έργου έχει ως εξής: Ως έφηβος που είναι, ο Peter Parker πασχίζει να συμβιβαστεί με την αληθινή του φύση. Επιπλέον, αναζητά τον δρόμο που θα τον φέρει κοντά στη συμμαθήτρια που έχει ερωτευτεί, τη Gwen. Καθώς όμως ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη χαρτοφύλακα που ανήκε στον πατέρα του, ξεκινά μία αναζήτηση του λόγου της εξαφάνισης των γονιών του πριν από πολλά χρόνια. Σύντομα, οδηγείται στο εργαστήριο του δρα Curt Connors, ενός πρώην συνεργάτη του πατέρα του. Καθώς ο Peter έχει στο μεταξύ αποκτήσει υπερδυνάμεις, κινείται σταθερά σε πορεία σύγκρουσης με το alter ego του Connors, τον Lizard, ενώ οι σκληρές αποφάσεις που καλείται να πάρει, είναι εκείνες που θα τον αναδείξουν σε πραγματικό ήρωα.

Πρωταγωνιστούν:

Andrew Garfield ως Peter Parker/Spider-Man
Emma Stone ως Gwen Stacy
Rhys Ifans ως Dr. Curt Connors/The Lizard
Stan Lee ως Stan ο βιβλιοθηκάριος
Embeth Davidtz ως Mary Parker
Martin Sheen ως Ben Parker

Η ταινία έχει γυριστεί με την εξαιρετική ψηφιακή κάμερα RED Epic και εξολοκλήρου σε 3D.

Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στις 3 Ιουλίου, ενώ στην Ελλάδα θα έρθει δύο μέρες μετά, στις 5 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

[youtube xjVgZwZ2h-I]

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.