Έρχεται το MEN IN BLACK 3

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΗΣ.

Μετά από 10 χρόνια απραξίας, ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ επιστρέφουν!!!! Η τρίτη κατά σειρά ταινία, σίγουρα θα κάνει όλους τους θεατές να ζήσουν έστω και για λίγο την εμπειρία του μυστικού πράκτορα, αφού η ταινία θα είναι 3D!!! Ανάλογα θεαματική βέβαια θα πρέπει να είναι και η υπόθεση: Ο πράκτορας Κ δολοφονείται στο παρελθόν από έναν εξωγήινο και αυτό κάνει το μέλλον άνω κάτω!!! Έτσι ο πράκτορας J αναγκάζεται να ταξιδέψει στο 1969 για να “ξαναφτιάξει” τα χωροχρονικά προβληματάκια.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον υπέροχο Will Smith, που θα παίζει τον πράκτορα J. Συμπρωταγωνιστούν οι: Tommy Lee Jones ως πράκτορας K και Josh Brolin ως ο ίδιος πράκτορας σε νεαρή ηλικία, Emma Thompson ως πράκτορας Ο και Alice Eve ως η ίδια σε νεαρή ηλικία. Βέβαια δεν θα γινόταν σήμερα ταινία χωρίς τα ποπ είδωλα του 2012 να κάνουν guest εμφάνιση!!! Και φυσικά μιλάμε για την Lady GaGa και τον Justin Bieber!!!! Οι δύο πασίγνωστοι τραγουδιστές θα μεταμορφωθούν σε…aliens και σίγουρα θα είναι οι κρυφοί άσσοι του χιουμοριστικού μέρους της ταινίας. Τα μεγάλα ονόματα όμως δεν περιορίζονται εκεί, καθώς στην ταινία θα συμμετέχουν και οι: Nicole Scherzinger, που θα παίζει κάποια ανταγωνίστρια των πρωταγωνιστών, Tim Burton και Adam West. Και μόνο το όνομα του Will Smith φτάνει για να κάνει την ταινία ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με τη συμμετοχή όμως των συγκεκριμένων αυτών αστέρων, είναι σίγουρο ότι θα εκτοξευθεί στα ύψη!

Το ταξίδι στον χρόνο θα αρχίσει στην Ελλάδα στις 24 Μαΐου… γι’αυτό ετοιμαστείτε για ένα από τα πιο φαντασμαγορικά και αστεία ταξίδια που έχετε κάνει ποτέ!!!!

TRIVIA:Το soundtrack της ταινίας ερμηνεύει ο Pitbull!

Δείτε το trailer:

[youtube w6l2worqdDU&feature=fvst]

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.