Εσύ

ΓΡΑΦΟΥΝ: ΠΛΑΜΕΝΑ ΠΕΝΕΒΑ – ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΡΗΓΑ – ΜΑΡΙΑ ΣΑΛΤΟΥ.

Χιλιόμετρα μακριά από κάθε μέρος που μπορεί να φανταστεί κανείς, υπάρχει ένας κόσμος τον οποίο κανένας δεν γνωρίζει εκτός από τον δημιουργό του και τα μικρά, ασυνήθιστα πλάσματά του. Είναι ένας κόσμος που δεν περιλαμβάνεται σε κανένα χάρτη ή βιβλίο, ένας κόσμος μη ξακουστός. Ωστόσο, εσύ τον γνωρίζεις! Στην πραγματικότητα, υπάρχουν … περίπου επτά δισεκατομμύρια ξεχωριστοί κόσμοι μέσα σε σχεδόν επτά δισεκατομμύρια ξεχωριστούς ανθρώπους.

Ο καθένας από τους κόσμους αυτούς είναι χωρισμένος σε δύο “βασίλεια”, τα οποία ελέγχουν τις επιλογές, τις πράξεις και συνεπώς καθορίζουν ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο τρόπος της ζωής μας. Το “βασίλειο της καρδιάς”, όπου κατοικούν τα συναισθήματα και οι θελήσεις μας, και το “βασίλειο του μυαλού”, ένα μέρος που περιβάλλει τις σκέψεις μας και τα λογικά συμπεράσματα στα οποία καταλήγουμε. Είναι επιλογή μας να διαλέξουμε το “βασίλειο” που θα υπερισχύσει στον κόσμο μας, καθοδηγώντας μας στις περιπέτειες της ζωής που μας περιμένουν…

Εσύ ποιο “βασίλειο” διαλέγεις;

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.