2η στην Α΄ περιφέρεια της Αθήνας η ομάδα πετοσφαίρισης του σχολειού μας

ΓΡΑΦΕΙ: Η ΘΑΝΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.

Η ομάδα πετοσφαίρισης του σχολείου μας έκανε μια αξιότιμη προσπάθεια στο σχολικό πρωτάθλημα πετοσφαίρισης για το σχολικό έτος 2015-2016. Οι αθλήτριες κατάφεραν να περάσουν νικήτριες από την φάση των ομίλων με αρκετή ευκολία (4 παιχνίδια χωρίς να χάσουν σετ) και να προκριθούν στον ημιτελικό της Α? περιφέρειας Αθήνας με το 4ο ΓΕΛ Γαλατσίου. Στον ημιτελικό, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στην κλειστή αίθουσα της Γκράβας, επικρατούσε εχθρικό κλίμα προς το σχολείο μας καθώς οι εξέδρες ήταν κατάμεστες από μαθητές των αντιπάλων, όμως παρ? όλη την αρνητική ενέργεια οι αθλήτριες κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και να νικήσουν με σχετική ευκολία (2-0 σετ, 25-11 και 25-17). Αυτή η νίκη τους έδωσε την πρόκριση τους στον τελικό της α? περιφέρειας Αθήνας με το 3ο ΓΕΛ Ηλιούπολης, πράγμα που συνέβη πρώτη φορά στα χρονικά του σχολείου στο άθλημα της πετοσφαίρισης.
volley2
Δυστυχώς δεν κατάφεραν να νικήσουν στον τελικό, που διεξήχθη την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου. Η ομάδα μας, λόγω συγκυριών, δεν έπαιζε στο μέγιστο των δυνατοτήτων της καθώς 2 από τις βασικές παίκτριες έπαιζαν με πυρετό εκείνη την μέρα και οι προπονήσεις που είχε κάνει όλη η ομάδα ήταν ελάχιστες, δεν υπήρχε εξέδρα για να υποστηρίξει την προσπάθειά τους και οι συνεχείς αγώνες με το σχολείο και τις δικές τους ομάδες τις είχαν εξαντλήσει ψυχολογικά και σωματικά. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα να μπει καταπονημένη. Οφείλουμε να σημειώσουμε επίσης ότι η αντίπαλη ομάδα είχε καταταχθεί πέρυσι 3η στην Ελλάδα, μετά από δύο ιδιωτικά σχολεία, που επενδύουν στους μαθητικούς αθλητικούς αγώνες.
Η προσπάθεια της ομάδας μας έφερε το σχολείο μας δεύτερο στην Α? περιφέρειας Αθήνας και ελπίζουμε, με σκληρή δουλειά και καλή διάθεση, να τα πάμε ακόμη καλύτερα του χρόνου. Ως παίχτρια της ομάδας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους όλων μας τον γυμναστή μας Θανάση Τσούκο που πίστεψε σε εμάς, μας ενθάρρυνε και φρόντισε για το καλύτερο της ομάδας.

Στιγμές από τους αγώνες της ομάδας:


Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.