ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ “WHEN NUMBERS BECOME FACES” 2017-2019 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ (29/4/19 – 3/5/19)

Η τελευταία συνάντηση των εταίρων του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στη Σαμψούντα της Τουρκίας και συγκεκριμένα στο σχολείο Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi, θρησκευτικό σχολείο για κορίτσια.

Τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2019, αφού ξεναγηθήκαμε σε χώρους του σχολείου, έγινε απολογισμός του προγράμματος στον χώρο της Βιβλιοθήκης.

Εντοπίστηκαν οι εργασίες που θα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν την τελική έκθεση και τέθηκε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών αυτών. Συγκεκριμένα, αφού αναρτηθούν στο διαδίκτυο εργασίες παιδιών, κάθε σχολείο θα ξεκινήσει τη σύνταξη της τελικής έκθεσης, η οποία είναι δυνατόν να υποβληθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2019.

Ακολουθώντας το πρόγραμμα, την ίδια μέρα και τις υπόλοιπες ξεναγηθήκαμε στην πόλη της Σαμψούντας, καθώς και στην Αμάσεια και τη Σινώπη.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενισχύοντας τους δεσμούς σε εκπαιδευτικό και πολιτιστικό επίπεδο ανάμεσα στις χώρες μας, που γεωγραφικά καλύπτουν όλο το εύρος της Ευρώπης: από τις Αζόρες (Πορτογαλία) έως τη Σαμψούντα (Τουρκία), από το Μόναχο (Γερμανία) έως το Καμπομπάσσο (Ιταλία) και την Αθήνα!